SÅHÄR GÖR DU:
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Koka upp vatten. Tillsätt bulgur och Kycklingbuljongen. Låt koka i cirka 3 min för att sen ta bort kastrullen från värmen och stå med lock på i cirka 15 min.
3. Skär upp tomaterna på hälften och lägg på en plåt. Baka tomaterna i ugnen cirka 10-15 min.
4. Blanda dukkahkryddan tillsammans med lite salt och lägg kycklingfiléerna i kryddblandningen. Vänd på kycklingen tills den är helt täckt med kryddan. Hetta upp en panna med en skvätt olivolja och stek kycklingen.
5. Under tiden kycklingen steks. Finriv broccolin, finhacka rödlöken och persiljan för att sen blanda de tre ingredienserna ihop. Tillsätt en skvätt olivolja och salt.
6. När bulgurn absorberat vattnet och är ”torr” blandar du broccolin, rödlöken och persiljan tillsammans med bulgurn.
7. Dressingen: Dela citronen i klyftor och ha i citronsaften i gräddfilen. Tillsätt salt och peppar.
8. Ta bort kycklingen från pannan och dela i förslagsvis skivor.
Servera Kycklingen tillsammans med Bulgurblandingen, gräddfilsdressingen och toppa med de bakade tomaterna uppepå.