Hallon och dadelbollar - Sverige Springer
Kost

Hallon och dadelbollar

Enkla och väldigt goda rawbollar.

  • Tar 10 minuter att göra!
  • Går att variera med olika sorters bär, men vi föredrar hallon!

Hoppas det smakar.

RECEPT:

10 st urkärnade dadlar

2 dl kokosflingor

4 msk rumstempererad kokosolja

1 krm vaniljpulver

1 dl valfri bärsort, exempelvis hallon.

 

SÅHÄR GÖR DU:

1. Mixa allt i en blender eller med hjälp av en stavmixer. Går även att mosa ihop allt med hjälp av en slev eller händer.

2. Gör små bollar utav smeten och rulla i kokosflingor

3. Låt stelna i frysen eller kylen.

Efter förvaring i frysen tar du ut de några minuter innan de ska serveras och ätas.

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api